Bogen Generationsmøder er udkommet på Forlaget Frydenlund

Bogen Generationsmøder af Ulla Skovsbøl handler om, hvordan mødet mellem børn og gamle kan bruges i forskellige pædagogiske sammenhænge og om, hvad der kan komme ud af generationsmødet.

Bogen Generationsmøder af Ulla Skovsbøl handler om, hvordan mødet mellem børn og gamle kan bruges i forskellige pædagogiske sammenhænge og om, hvad der kan komme ud af mødet mellem generationerne.

LÆS MERE PÅ BOGENS EGEN HJEMMESIDE


De ældre er en byrde, som de unge møjsommeligt må slæbe på – en ældrebyrde – og når de gamle vil forsørges af samfundet, så er det ifølge statsminister Lars Løkke Rasmussens nytårstale  ”generationstyveri” .

Den slags negative holdninger vil bogen Generationsmøder gøre op med.

Bogen, der netop er udkommet på Bogforlaget Frydenlund, tager udgangspunkt i, at de ældre er en værdifuld ressource i samfundet, og at de stadig har meget at bidrage med, også selv om de ikke længere er på arbejdsmarkedet.

Generationsmøder er en praktisk orienteret brugsbog til pædagoger, lærere, ansatte på plejehjem og i ældreforsorgen, til ældre mennesker i pensionistforeninger og til aktive seniorer.

Med udgangspunkt i syv konkrete eksempler viser den, hvordan de ældres kvaliteter kan komme i spil i forhold til børn og unge, og hvordan generationsmødet kan bruges  pædagogisk.

Bestil bogen hos boghandleren eller hos forlaget: Bogforlaget Frydenlund • Alhambravej 6 DK-1826 Frederiksberg C, Tlf.: 33 93 22 12 • CVR-nr.: 28856679 • mail: post@frydenlund.dk

Advertisement

Forfatter Ulla Skovsbøl

I'm a journalist since twenty five years and a storyteller. Member of various networks of storytellers in Denmark.

One thought on “Bogen Generationsmøder er udkommet på Forlaget Frydenlund”

  1. Flot produkt, har straks bestilt en, som min søster, der er børnehaveleder, skal have – hendes institution vil elske at se den bog. STort tillykke med den. kh Inger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: