Radio

OBS: Links på denne side kan være defekte på grund af omstruktureringer i DRs webarkiv

Radioen er et herligt medie. Det er fjernsyn for den indre skærm, hvor fantasien leverer billederne, når lyden kilder øregangene.

Jeg elsker selv at lave radio, jeg har gjort det på fuld til i 12 år i DR, som regional nyhedsjournalist først på Østjyllands Radio (DR Aarhus) og siden på Kanal 94 (DR Vejle) i sammenlagt fem år. Fra 2001 til 2008 var jeg vært og redaktør på P1-programmet Miljømagasinet, der senere kom til at hedde Klima & Miljø.

Radio i mange formater

Jeg har arbejdet med alle formater – korte og lange, nyheder, baggrund, feature. Jeg har været menig journalist, redaktionsleder og programredaktør, og som Freelancer arbejder jeg stadig for DR – nu mest for Orientering P1. Du kan høre prøver på mine historier til Orientering, hvis du går til forsiden og vælger Radiohistorier under kategorierne.

Du kan høre radioreportager og lydbilleder om mennesker og miljø verden over – om landsbyboere i Nepal, voldsramte kvinder i Bangaldesh, religion og ritualer på Bali eller tørkeramte landmænd i Colorado. Du kan høre hyggelige historier fra et biodynamisk familiekollektiv i Californien og komme med til et indisk bryllup i Mombay. Men du finder også barske historier og reportager om eftervirkningen af Tjernobylkatastrofen i Ukraine og Hviderusland om at overleve Tsunamien i Banda Ache efter at have mistet alt. Brug søgefeltet, hvis du vil udforske mine radiohistorier mere.

Vil du høre eksmpler på min produktion til Miljømagasinet på P1 (2001-2007) – kan du gå på opdagelse her:

 Miljømagasinet, P1 (2001-2007)

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: