Bryllup hos Familien Frey i Californien er en bæredygtig biodynamisk begivenhed

Fællesskab og bæredygtig livsstil har altid været de bærende værdier på Familien Freys biodynamiske vingård i Californien. Det gælder også, når der er fest holder fest. Læs historien om et biodynamisk bryllup hos Freys.

Læs Mad & Venner, oktober 2010:
BrideAndGroom_500

Foto: Familien Frey (copyright)

Fællesskab og bæredygtig livsstil har altid været de bærende værdier på Familien Freys biodynamiske vingård i Californien. Det gælder også, når der er fest holder fest.

Freys Vineyard i Redwood Valley bliver  ejet og drevet af tolv søskende. Blandt dem er Tamara Frey, der også har sit eget lille cateringfirma. Råvarerne kommer fra Frey-familiens egne biodynamiske urtebede, frugttræer og grønsagshaver, fra gårdens lille mejeri og fra vinmarkerne.

Da en af familiens egne – Tamaras niece Eliza – blev gift for nyligt, var det naturligvis også Tamara, som stod for den overdådige bryllupsmiddag. Menuen var lige så broget og sammensat som familien, og næsten alle familiemedlemmer havde bidraget med frugt og grønsager af egen avl, og brud og brudgom havde selv opdrættet tre grise til hovedretten.

Forfatter Ulla Skovsbøl

I'm a journalist since twenty five years and a storyteller. Member of various networks of storytellers in Denmark.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.